Trakteer croissants

Een croissantje met verrassingsvulling? In een handomdraai gemaakt met croissantdeeg.

VDP Trakteercroissant 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • gesmolten chocolade
  • decoratie naar wens

Bakadvies

  • 16 minuten op 200°C

Tip

  • Vervang de chocolade door een gekleurde coating voor bijvoorbeeld een gele variant met Pasen

Bereiding

Maak croissants en laat ze licht invriezen om daarna goed doormidden te kunnen snijden. Snijd de croissants doormidden. Verdeel de halve croissants over de bakplaat. Let hierbij op dat de halve croissants op de zijkant liggen met de sluiting onder. Laat de producten 60 minuten rijzen. Bak de croissants met stoom. Na het afkoelen dopen in chocolade en decoreren naar wens.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager