Van der Pol is de boterdeegspecialist. Samen met zusterbedrijf Royal VIVBuisman onderdeel van Van Ballegooijen Foods. Een familiebedrijf met focus op het maken en verwerken van boter. Royal VIVBuisman produceert boter- en melkvetproducten. Van der Pol verwerkt deze boter, met de voor Nederland volle herkenbare smaak, in haar deegproducten. Deze deegproducten variëren van bladerdeeg en croissantdeeg tot cookie dough chunks. We spelen in op wensen en noden en zorgen met onze producten voor een tijdsbesparing bij onze eindklant. Deze gewonnen tijd kunnen zij inzetten om een onderscheidend eindproduct te maken. Sinds 1987 mag Van der Pol zich ook ‘Hofleverancier’ noemen, een onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit, onderschreven door de koning.

Geschiedenis

1885
1972
1987
1989
2016
2021
Ontstaan D. van der Pol en Zonen B.V.
1885
Ontstaan D. van der Pol en Zonen B.V.

Joost van der Pol richtte samen met zijn vrouw een eigen bedrijfje op: een kleinhandel in boter. De boter werd verkocht in verschillende steden, dorpen, op markten en soms huis aan huis.

Een nieuw product ...
1972
Een nieuw product ...

In 1972 werd naast het product boter ook productie van bladerdeeg op basis van boter gestart. Een veelgebruikt product in de betere banketbakkerijen.

'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'
1987
'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'

Sinds 1987 mag Van der Pol zich ook 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' noemen: een bedrijf dat zich onderscheidt door kwaliteit, degelijkheid en continuïteit, onderschreven door de koning.

Onderdeel van DTI Group
1989
Onderdeel van DTI Group

In 1989 werd Van der Pol onderdeel van DTI Group. Het bedrijf was toen vooral actief op de Nederlandse markt met boter, bakkerijingrediënten en kaas.

Volledige focus op deeg
2016
Volledige focus op deeg

Van der Pol draagt al haar boterproducten over aan haar zusterbedrijf Royal VIVBuisman en gaat zich volledig richten op de productie van het perfecte deeg.

Één groep
2021
Één groep

Sinds enige tijd is er een ontwikkeling gaande richting integratie van de productiebedrijven Van der Pol en Royal VIVBuisman. Daarnaast dekt de naam Dairy Trading International al geruime tijd niet meer de lading van het bedrijf. Naar buiten toe willen we ons uitdrukken als één groep en deze samenhang willen we tot uitdrukking brengen met onze nieuwe logo’s.

Van Ballegooijen Foods

Van der Pol (VDP) is onderdeel van Van Ballegooijen Foods (VBF). VBF is een voedingsgroep met twee  productiebedrijven: Van der Pol en zusterbedrijf Royal VIVBuisman (RVB). Samen zijn wij één familie verbonden met elkaar door boter.

vanballegooijenfoods.nl

 

royalvivbuisman.nl
Driehoek Logo's (1)