Van der Pol is een producent van zowel diepgevroren als verse basisdegen, zoals bladerdeeg, croissantdeeg en cookie dough chunks. Naast het leveren van het standaardpakket zijn er tal van mogelijkheden om producten aan te passen aan uw specifieke wensen.
De producten van Van der Pol zijn een begrip in de (banket)bakkerijwereld, in de horeca- en cateringbranche, bij semi-industriële verwerkers en in de ijswereld.
Wilt u meer weten over onze producten? Kijk dan gauw even verder!
Onze deegblokken worden verwerkt door traditionele, ambachtelijke bakkerijen, semi-industriële bakkerijen of pie-producenten. De degen worden gemaakt met Nederlandse roomboter van zusterbedrijf Royal VIVBuisman. Dit zorgt voor een volle, herkenbare smaak. Het assortiment van degen is diep, we produceren specifieke degen voor specifieke eindproducten. Bijvoorbeeld croissantdeeg, bladerdeeg, extra gezouten bladerdeeg, extra tolerant bladerdeeg, margarine bladerdeeg, mix bladerdeeg, etc.
Meer informatieOnze deeg sheets zijn speciaal geproduceerd voor klanten die het ontbreekt aan de ruimte, middelen en tijd om deeg uit te rollen. De kant-en-klare deegvellen laten zich snel ontdooien. U kunt hierdoor direct aan de slag met bladerdeeg of croissantdeeg om verschillende zoete of hartige lekkernijen te bereiden, zoals appelflappen, croissants, flammküchen, American pies, etc. De sheets kunnen worden geleverd in ieder gewenst formaat en samenstelling.
Meer informatieHet lekkerste aan cookie dough ijs? De cookie dough chunks natuurlijk! Wij produceren deze stukjes koekjesdeeg in verschillende smaken en formaten, perfect om direct te snacken, of om in ijs te verwerken.
Naast de chunks produceren wij ook cookie dough paste en chocolate coated cookie dough. Dus Koekiemonster, waar wacht je nog op?
Meer informatie