Van der Pol is een producent van zowel diepgevroren als verse basisdegen, zoals bladerdeeg, croissantdeeg en cookie dough. Naast het leveren van het standaardpakket zijn er tal van mogelijkheden om producten aan te passen aan uw specifieke wensen. 

De producten van Van der Pol zijn een begrip in de (banket)bakkerijwereld, in de horeca- en cateringbranche, bij semi-industriële verwerkers en in de ijswereld. 

Wilt u meer weten over onze producten? Kijk dan gauw even verder! 

Bladerdeeg

Onze bladerdeegblokken worden verwerkt door traditionele, ambachtelijke bakkerijen, semi-industriële bakkerijen of pie-producenten. De degen worden gemaakt met Nederlandse roomboter van zusterbedrijf Royal VIVBuisman. Dit zorgt voor een volle, herkenbare smaak. Het assortiment van bladerdegen is diep, we produceren specifieke degen voor specifieke eindproducten.

Meer informatie

Croissantdeeg

Naast dat er veel bladerdeeg verwerkt wordt door bakkerijen en horeca, is ook croissantdeeg een populair halffabricaat. Het grootste verschil is dat er gist in het halffabricaat zit, waardoor het moet rijzen en het een luchtigere structuur heeft dan bladerdeeg. 

Met croissantdeeg kunnen onze klanten ook veel verschillende kanten op, zowel verschillende zoete als hartige lekkernijen zijn te bereiden met dit diepvriesdeeg.

Meer informatie

Cookie Dough Chunks

Het lekkerste aan cookie dough ijs? De cookie dough chunks natuurlijk! Wij produceren deze stukjes koekjesdeeg in verschillende smaken en formaten, perfect om direct te snacken, of om in ijs te verwerken. 

Dus Koekiemonster, waar wacht u nog op?

Meer informatie

Cookie Dough Paste

Om onze liefde voor cookie dough nog verder te verspreiden, hebben we een paste ontwikkeld gemaakt van koekjesdeeg! Deze direct eetbare, doseerbare pasta is perfect te gebruiken als kern in een ijsbeker, topping op een ijstaart of als inclusie in een snoepreep. 

Meer informatie