Koffiebroodjes

Maak de lekkerste koffiebroodjes met croissantdeeg van Van der Pol. Bekijk hieronder het recept.

VDP Koffiebroodjes 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • 49% amandelspijs
  • 49% gele room
  • gewelde rozijnen

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C

Tip

  • Gebruik eens een muesli mix in plaats van rozijnen
  • Versier het koffiebroodje rond de Paasdagen met gele fondant en met Koningsdag oranje fondant

Bereiding

Rol het deeg uit op een dikte van 2,1 a 2,25 mm 45 a 50 cm breed. Verdeel de vulling over de uitgerolde plak door eerst het spijsmengsel aan te brengen en hierna de rozijnen erover te verdelen. Rol het deeg losjes op en snijd stukken van ongeveer 3 cm breed (gewicht 100 g). Verdeel het op een bakplaat, 60 min laten rijzen. Na het bakken afmoezen/afdekgelei en hierna versieren met fondant of geheel in smeren met warme dunne fondant voor een spiegeleffect.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager