Kerstster

Een frisse Kerstster met appelmoes, vers fruit en toppings naar keuze. Natuurlijk gemaakt met bladerdeeg van Van der Pol

VDP Kerstster 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • appel mousse
  • vers fruit
  • decoratie (chocolade, hazelnootstukjes, o.i.d.)

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C

Tip

  • Doop de ster voor de helft in chocolade en bestrooi met gouden hazelnootstukjes en je hebt een echte feestster

Bereiding

Rol het deeg uit op 2,5 mm. Snijd een vierkant van 12 bij 12. Snijd vervolgens alle 4 de punten 3 cm in diagonaal naar het midden. Vouw dan de 4 hoeken naar binnen en druk ze stevig aan. Bestrijk alle sterren met ei. Laat vervolgens 60 min rijzen en bak ze daarna af. Decoreer de ster naar eigen inzicht af door bijvoorbeeld door het opspuiten van appel mousse.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager