Chocoladebroodje

Een chocoladebroodje maken met Van der Pol croissantdeeg wordt niet veel makkelijker dan dit! Bekijk het recept hier.

VDP Chocoladebroodje 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • chocoladestaafjese
  • ei

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C met stoom

Tip

  • Voorzie het broodje eventueel van wat fondant of extra chocolade door met een cornetje wat decoratie aan te brengen

Bereiding

Rol het deeg uit op een dikte van 2 mm, 50 cm breed. Snijd nu plakken van 9 cm breed en 16 cm lang. Leg op elk deeg stukje 3 chocolade-staafjes. Rol de plakjes op. Nadat de laatste ingerold is moet u ervoor zorgen dat de sluiting onderaan zit. Deze stevig aandrukken. Verdeel de broodjes op de bakplaat, bestrijken met ei en eventueel voorzien met een scherp mesje van decoratie. De chocoladebroodjes 60 min laten rijzen.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager