Suikerkrul

Tijd voor een zoete snack? Met het croissantdeeg / gerezen bladerdeeg van Van der Pol maak je deze suikerkrul in een handomdraai.

VDP Suikerkrul 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • grove rietsuiker of kaneelsuiker
  • lange houten prikkers

Bakadvies

  • 18 minuten op 200°C

Bereiding

De deegplak uitrollen tot een dikte van 9 mm met een breedte van 25 cm. Met een scherp mes banen snijden van ongeveer 10 à 12 mm. Deze banen lichtjes lamineren en direct, zoals hierboven getoond, op een prikker prikken (lange houten prikker). Laat de producten vervolgens 60 minuten rijzen. Voor het bakken bestrooien met grove rietsuiker of met grove kaneelsuiker.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager