Palmier croissantdeeg

Palmiers zijn klassieke bladerdeegkoekjes uit de Franse bakkerij. Maak deze klassieker eens met croissantdeeg / gerezen bladerdeeg voor een verrassende twist.

VDP Palmier Croissantdeeg 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • 47% zachte boter
  • 47% geraspte oude kaas
  • 6% bruscetta mix (smaak naar wens)

Bakadvies

  • Bakken als croissantproducten met stoom en een iets lagere temperatuur van 220°C voor 18 minuten

Bereiding

Uitrollen tot een dikte van 2,5 a 2,75 mm 60 cm breed. Vulling dun uitsmeren over uitgerolde deegplak. Als palmier oprollen of opvouwen voor vlinders. Producten snijden 3 cm breed. Daarna 60 minuten laten rijzen.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager