Kerstmutsen

Verras uw klanten met deze Kerstmutsen gemaakt van croissantdeeg met een vulling naar keuze. Bekijk het recept hier.

VDP Kerstmutsen 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • chocuise souplesse of gekleurd fondant
  • decoratie naar wens

Bakadvies

  • 16 minuten op 220°C

Tip

  • Maak de croissants extra lekker door met een spuitzak aan de onderzijde een vulling, bijvoorbeeld een frisse room, in te spuiten.

Bereiding

Deeg verwerken als croissants en daarna invriezen. Snijd de croissants doormidden en zet ze rechtop op de bakplaat. Laat de producten 60 minuten rijzen. Bak de croissants met stoom. Laat de halve croissants afkoelen en doop ze vervolgens in Chocuise souplesse of fondant in diverse kleuren. Decoreer vervolgens naar wens.

Sinterklaas: Maak een rode variant en decoreer deze als een mijter.
Kerst: Maak een groene of witte variant en werk deze af als kerstboom. Of decoreer de rode variant als een kerstmuts.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager