IjscoDough

Een verfrissing in de zomer voor uw klanten? Maak deze IjscoDough met de Cookie Dough Chunks van Van der Pol

VDP Ijscodough 1000X1000

Ingrediënten

  • 2.000g Damco muffin/cupcakemix
  • ijsbekers
  • 730g roomboter
  • 590g heel ei
  • 360g water
  • 900g cookie dough chunks

Bakadvies

  • ca. 25 minuten op 180°C

Bereiding

Meng de Damco muffin/cupcakemix met de boter. Voeg vervolgens het water en het ei toe en meng het geheel gedurende 2 minuten met de vlinder in de tweede versnelling. Vul de bodem van de ijsbeker met rauwe Cookie Dough chunks (cs. 4 stuks). Vul vervolgens de beker voor 2/3 deel met muffin beslag.

IMG 2638

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Rien Kos

Business Unit Director