Van der Pol

Bladerdeeg

Bladerdeeg, ook wel korstdeeg, is een basisproduct voor diverse zoete en hartige lekkernijen, ook wel de drager voor de taartjes en koeken die u als bakker ermee vervaardigt. Bladerdeeg bestaat uit veel lagen deeg en roomboter, daarom wordt het in het Frans ook wel 'millefeuille'  genoemd, wat letterlijk duizend laagjes betekent. Deze gelaagde structuur zorgt ervoor dat het deeg tijdens het bakken mooi rijst en een knapperig en luchtig karakter krijgt. Daarnaast geeft de Nederlandse roomboter het bladerdeeg een herkenbare, volle geur en smaak.

Het produceren van bladerdeeg is een tijdrovende klus en vereist constante omstandigheden. Door te werken met de hoogste kwaliteit diepvries bladerdeeg slaat u zeker 6 stappen over in uw productieproces, waardoor u tijd- en personeelskosten bespaart én een onveranderlijk kwaliteitsniveau biedt. Met ons diep assortiment met specifieke degen is het aantal eindproducten eindeloos, daarom zeggen wij "our dough, your creativity".

1500X1500 VDP Gelamineerd Deegblokken Bladerdeeg 3Vouw (2)

Voordelen

  • Tijdsbesparing
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Constant

Productkenmerken

  • Bevroren en verse deegblokken
  • 1 - 10 kg per blok
  • Geproduceerd op de Hollandse of Franse methode
  • Geproduceerd met Nederlandse roomboter
  • Indien gewenst ook verkrijgbaar met margarine of mix
  • Perfecte basis voor zoete en hartige snacks

Assortiment

  • Roomboter bladerdeeg
  • Roomboter bladerdeeg clean label
  • Roomboter bladerdeeg extra stevig
  • Roomboter bladerdeeg extra tolerant
  • Roomboter bladerdeeg extra gezouten
  • Roomboter bladerdeeg biologisch
  • Margarine bladerdeeg
  • Margarine bladerdeeg biologisch
  • Mixdeeg (boter en margarine)
1500X1500 VDP Bladerdeeg Personeel

Wij helpen u graag met de zoektocht naar het perfecte deeg!

Thomas Knook

Sales Manager