Cocos kroon

Op zoek naar een lekkere snack met kokos en croissantdeeg / gerezen bladerdeeg? Wij hebben het perfecte recept voor u!

VDP Kokos Kroon 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • 33% kokos
  • 27% melis suiker
  • 17% ei
  • 11% chocoladedruppels
  • 6% citroenrasp
  • 6% room/slagroom
  • decoratie: gelei, kokos

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C

Bereiding

Alle ingrediënten van de vulling kortstondig mengen. Het deeg uitrollen tot 2,5 à 2,75 mm dikte en banen snijden van 14 à 15 cm breed. De vulling met een spuitzak op het deeg spuiten en dichtvouwen. Strijken met ei. Afsnijden op 14 à 15 cm. Daarna 3 of 4 keer insnijden (zie foto) en lichtjes uit elkaar leggen. 60 min laten rijzen. Bakken als getoerd gerezen product met stoom (210°C). De kroon lichtjes afgeleren en decoreren met wat cocos.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager