Bella Rondella

Een hartige snack met uw eigen signatuur. De Bella Rondella is in een handomdraai gemaakt met croissantdeeg van Van der Pol.

VDP Bella Rondella 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • olie met aroma (bijv. knoflook, peper of chili)
  • geraspte oude kaas
  • olijven, zwart en groen
  • cherrytomaten
  • blokjes feta

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C

Bereiding

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 à 2,75 mm en 60 cm breed. De plak bestrijken met een gearomatiseerde olie (knoflook, peper of chilikruiden). Hierna de plak bestrooien met geraspte oude kaas en deze lichtjes aandrukken. Eventueel aanvullen met stukjes gehakte olijven, tomaatstukjes en/of mozzarella. Lichtjes oprollen. Op 3 cm breed afsnijden en op de bakplaat 60 min laten rijzen. Voor het bakken voorzien van wat decoratie (half cherrytomaatje, halve groene en zwarte olijven en blokjes feta).

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager