Zoete stokjes

Verras uw klanten met deze zoete stokjes gemaakt van roomboter bladerdeeg van Van der Pol. Geef uw eigen draai aan het recept door creatief te zijn met de toppings. Bekijk het recept hieronder.

Van Der Pol Recepten Zoete Stokjes Bladerdeeg

Ingrediënten

  • VDP bladerdeeg
  • ei
  • kaneelsuiker
  • chocolade

Bakadvies

  • 25 minuten op 210°C

Bereiding

Rol het deeg uit op een dikte van 1,5 à 1,75 mm. Laat het deeg vervolgens even staan om krimp naar één richting te voorkomen. Snijd 17 cm lang en 2,5 cm brede plakken. 1/3 bestrooien met kaneelsuiker en 2/3 deel bestrijken met ei. Als producten zijn afgekoeld het gedeelte dat met ei bestreken is dippen in chocolade.

Werking van bladerdeeg

Bladerdeeg kenmerkt zich door een bladerende werking. Deze structuur van laagjes ontstaat door het toeren van het bladerdeeg. De bladerende werking ontstaat tijdens het bakken, waarbij het water verdampt en de laagjes uit elkaar worden geduwd. Het is belangrijk voor u om te weten welk bladerdeeg u het beste kunt gebruiken voor een specifiek eindproduct. Lees hier meer. 

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager