Tongetje

Geef uw eigen signatuur aan dit tongetje. Bekijk het recept met croissantdeeg / gerezen deeg van Van der Pol hier.

VDP Tongetje 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • gele of Zwitserse room
  • vers fruit
  • gelei
  • poedersuiker

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C

Bereiding

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,75 à 3 mm en op de werkbank leggen en vierkantjes snijden van 14 x 14 cm. Tongetje; een ronde steker centraal op het plakje plaatsen, de helft doorsteken en het gedeelte wat door gestoken is terugvouwen. Voorzien van gele room, 60 min. laten rijzen. Bak de producten volgens het bakadvies en laat ze goed afkoelen. Na afkoelen het model voorzien van Zwitserse room of gele room, vers fruit en geleren. Hier en daar bestrooien met wat poedersuiker.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager