Pittige palmiers

Palmiers zijn klassieke bladerdeegkoekjes uit de Franse bakkerij. Maak deze klassieker eens met een pittige twist. Bekijk hier het recept.

VDP Pittige Palmiers 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP bladerdeeg
  • zout
  • 48% boter
  • 48% geraspte oude kaas
  • 4% kruidenmix (bijvoorbeeld tomatensmaak met Italiaanse kruiden)

Bakadvies

  • 18-22 minuten op 200°C

Bereiding

De deegplak openvouwen en voorzien van 2% zout, het zout netjes verdelen. Het deeg dichtvouwen, uitrollen en 1 x 3 vouwen. Dan minimaal één uur laten rusten in de koelcel. Boter glad draaien en de kaas en kruidenmix toevoegen. Mengen en klaar. Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm. 45 cm breed (naar gelang gewenste grootte kunt u hierin variëren). Vulling opbrengen en netjes verdelen en uitstrijken.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager