Najaarsbroodjes

Maak uw eigen onderscheidende najaarsbroodje gemaakt van croissantdeeg door te variƫren in vulling of topping. Bekijk hier het recept.

VDP Najaarsbroodjes 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • amandelspijs
  • amarena kersen
  • decoratie naar wens

Bakadvies

  • 18 minuten op 220°C

Tip

  • Gebruik sinaasappel stukjes in de spijs voor een frisse smaakvariant

Bereiding

Rol het deeg uit op 2 mm, 48 cm breed en snijd in de lengte banen van 12 cm. Maak de plak licht vochtig. Spuit zoals bij amandelbroodjes de vulling op het deeg en verdeel hierover de amarena kersen. Vouw nu de ene kant van het deeg over de vulling heen naar de andere kant en duw het uiteinde goed aan. Snijd broodjes van 9 cm lang. Laat ze licht aanvriezen. Haal de producten uit de vriezer en snijd ze 2 keer in. Vouw de middelste om naar de andere kant en druk even stevig aan. Verdeel ze over een bakplaat en laat ze 60 minuten rijzen. Na het bakken afmoezen en decoreren.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager