Klavertje Vier

Een hartige snack met uw eigen signatuur. Het Klavertje Vier is in een handomdraai gemaakt met croissantdeeg van Van der Pol.

VDP Klavertje Vier 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • rode pestovulling
  • geraspte kaas
  • kruiden
  • ei

Bakadvies

  • 16 à 18 minuten op 200°C

Tip

  • Vervang de rode pesto door olijventapenade en decoreer met een tomatensalsa

Bereiding

Rol het croissantdeeg uit tot 2,5 mm dikte en maak vierkanten van 10 x 10 cm. Snijd elke zijde 3 cm in en vouw deze rond naar binnen. Druk goed aan. Plaats de vulling en strijk het deeg met ei. Eventueel licht bestrooien met wat kaas en kruiden. Laat de producten circa 45 minuten rijzen, bak ze vervolgens met stoom. Na het bakken eventueel decoreren met kruiden of kaas.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Paul Huys

International Sales Manager