Taaitaai Koekies

Ingrediënten
Ontbijtkoekdeeg Naturel
Glazuur
Decoratie

Bereiding
Haal het koekdeeg uit de diepvries en leg het direct op de toermachine. Snel verwerken is belangrijk! Dit voorkomt namelijk dat het deeg gaat plakken. Flink bloemen en in kleine stapjes uitrollen tot 4 mm. Steek nu de gewenste vormen uit het deeg. De figuren tweemaal strijken met volle koffiemelk. Na het bakken laten afkoelen en decoreren naar wens met glazuur en eventueel ander decoratiemateriaal.

Bakadvies
15 minuten op 180°C

Voorkom verles
Voorkom onnodig verlies van deeg door de resten na het uitsteken samen te drukken en direct terug te leggen in de diepvries. Het deeg kan later op dezelfde wijze opnieuw worden verwerkt.

Tip
Decoreer de koeken in verschillende thema’s: zilveren en gouden balletjes voor Kerst, hartjes tijdens Valentijn en bijvoorbeeld gekleurde chocolaatjes voor de kids.

Galerij

Kwaliteit

Nederlandse producten bereid met de grootste zorg, door specialisten in deeg.

Tijdswinst

Inkoop van bevroren bladerdeeg scheelt meer dan 6 stappen in het productieproces.

Constant

Onze zorg is het leveren van constante hoogwaardige overheerlijke basisproducten.