Luxe aardbeien tompouce

Luxe aardbeien tompouce

Ingrediënten
VDP Bladerdeeg
2550 g aardbeien
102 g suiker
150 g aardbei puree
54 g citroen puree
382 g geldessert/opgeloste gelatine

Bereiding
Rol het bladerdeeg uit tot 2,5 mm. Tussen platen (onder druk) bakken tot bijna gaar. Daarna bovenste plaat verwijderen en gaar bakken/nadrogen. Doorsnede 14 cm.

Bosaardbeien compote
Suiker en puree aan de kook brengen. Geldessert mengen. Aardbeien toevoegen. Afkoelen in vriezer in een ring op een laagje biscu

Gekarameliseerd bladerdeeg (bovenkant)
Bladerdeeg vochtig maken. Bestrooien met rietsuiker en afbranden.

Chocolade decoratie
Chocolade verwarmen tot 45°C, terugkoelen tot 29°C. Gladstrijken tot 2 mm en snijden naar wens.

Tips
– Gebruik vanille mousse voor de afwerking bovenop.
– Geschikt voor 4 personen.
– U kunt natuurlijk ook uw eigen vulling maken. Maak uw vulling van te voren en haal uit de diepvries wanneer nodig.

At Van der Pol we do everything we can to get our company and employees through the Corona pandemic as safe and healthy as possible. Most of our colleagues are now working at home and we have taken extensive measures to protect the colleagues in our factory. Due to current safety measures, we will not receive any guests until further notice. Planned appointments will be rescheduled. We do not expect delays in production and delivery of your goods at this point, although that may change in the near future. To ensure timely delivery, we kindly request you to order your goods as soon as possible. Should you have any questions, please give us a call, or contact us through e-mail or (video)Whatsapp. We are happy to be of service in any way possible. Our motto ‘Samen werkt het’ means ‘it works together’ or ‘together it works’. Now, more than ever!
+