Kerstster

Kerstster

Ingrediënten
VDP Croissantdeeg
Appel Mousse
Vers fruit
Eventueel decoratie

Bereiding
Rol het deeg uit op 2,5 mm. Snijd een vierkant van 12 bij 12. Snijd vervolgens alle 4 de punten 3 cm in diagonaal naar het midden. Vouw dan de 4 hoeken naar binnen en druk ze stevig aan. Bestrijk alle sterren met ei. Laat vervolgens 60 min rijzen en bak ze daarna af. Decoreer de ster naar eigen inzicht af door bijvoorbeeld door het opspuiten van appel mousse.

Bakadvies
18 minuten op 220°C

Tip
Doop de ster voor de helft in chocolade en bestrooi met gouden hazelnootstukjes en je hebt een echte feestster.

At Van der Pol we do everything we can to get our company and employees through the Corona pandemic as safe and healthy as possible. Most of our colleagues are now working at home and we have taken extensive measures to protect the colleagues in our factory. Due to current safety measures, we will not receive any guests until further notice. Planned appointments will be rescheduled. We do not expect delays in production and delivery of your goods at this point, although that may change in the near future. To ensure timely delivery, we kindly request you to order your goods as soon as possible. Should you have any questions, please give us a call, or contact us through e-mail or (video)Whatsapp. We are happy to be of service in any way possible. Our motto ‘Samen werkt het’ means ‘it works together’ or ‘together it works’. Now, more than ever!
+