Terug naar alle Inspiratie

PlaatDough

Ingrediënten

  • 750g Damco kompleet kanopoeder
  • 525g roomboter/margarine
  • 300g W-bloem
  • 40g ei
  • 3.000g Damco muffin/cupcakemix
  • Frucaps caramelvulling
  • 1.100g olie (soja, zonnebloem of arachide)
  • 880g heel ei
  • 540g water
  • Cookie Dough Chunks

Bereiding

Bereiding Kanodeeg
Boter/margarine met de eieren soepel draaien, vervolgens de bloem met de Damco kompleet kanopoeder erdoor mengen. Zodra het deeg gevormd is de machine stopzetten. Vervolgens het deeg uitrollen op 4 mm en bak af.

Bereiding
Maak de boter zalvig. Voeg vervolgens de Damco muffin/cupcakemix met het ei en het water toe en meng de massa gedurende 2 minuten met de vlinder in de tweede versnelling. Verdeel 1.000 g van het beslag uit over de plaat. Spuit vervolgens de Frucaps caramelvulling met een spuitzak over het beslag en daarna de andere helft van de Damco muffin/cupcakemix (1.500 g). Verdeel als laatste de Cookie Dough Chunks over het beslag en bak af.

Bakadvies

Kanodeeg:
Oventemperatuur: 190°C
Baktijd: ca. 18-20 minuten

PlaatDough:
Oventemperatuur: 170°C
Baktijd: ca. 35 minuten

Meer informatie?