Terug naar alle Inspiratie

Bridge saucijzen

Ingrediënten

  • VDP bladerdeeg

  • 79% rundergehakt

  • 8% heel ei

  • 4% gemalen brood

  • 2% maggi

  • 2% sambal

  • 2% zout

  • 1% bieslook

  • 1% peterselie

  • 0,5% nootmuskaat

  • 0,5% peper

Bereiding

Bereid de vulling door alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg, te mengen.

Daarna het deeg uitrollen tot 1,75 à 2 mm en banen snijden van 15 cm breed. Gehaktvulling erop spuiten. Dichtvouwen en strijken met ei. Bij de tweede keer strijken met ei de banen met een stompe krabber om de 3 cm door drukken (net niet geheel door) eventueel voorzien van geraspte oude kaas, zadenmixen, en of gekruid paneermeel. Let op: Producten moeten voldoende rust hebben gehad voordat u ze de tweede keer strijkt en bakt (60 min rust).

Bakadvies

30-35 minuten op 220°C

Tip

Garneer de producten na het tweede keer bestrijken eventueel met geraspte oude kaas, zadenmixen en/of gekruid paneermeel.

Meer informatie?