Terug naar alle Inspiratie

Bridge saucijzen

Ingrediënten

  • VDP puff pastry
  • 79% rundergehakt
  • 8% heel ei
  • 4% gemalen brood
  • 2% maggi
  • 2% sambal
  • 2% zout
  • 1% bieslook
  • 1% peterselie
  • 0,5% nootmuskaat
  • 0,5% peper

Bereiding

Bereid de vulling door alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg, te mengen.

Daarna het deeg uitrollen tot 1,75 à 2 mm en banen snijden van 15 cm breed. Gehaktvulling erop spuiten. Dichtvouwen en strijken met ei. Bij de tweede keer strijken met ei de banen met een stompe krabber om de 3 cm door drukken (net niet geheel door) eventueel voorzien van geraspte oude kaas, zadenmixen, en of gekruid paneermeel. Let op: Producten moeten voldoende rust hebben gehad voordat u ze de tweede keer strijkt en bakt (60 min rust).

Bakadvies

30-35 minuten op 220°C

Tip

Garneer de producten na het tweede keer bestrijken eventueel met geraspte oude kaas, zadenmixen en/of gekruid paneermeel.

Meer informatie?