
Bridge saucijzen
Ingrediënten
- VDP bladerdeeg
- 79% rundergehakt
- 8% heel ei
- 4% gemalen brood
- 2% maggi
- 2% sambal
- 2% zout
- 1% bieslook
- 1% peterselie
- 0,5% nootmuskaat
- 0,5% peper
Bereiding
Bereid de vulling door alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg, te mengen.
Daarna het deeg uitrollen tot 1,75 à 2 mm en banen snijden van 15 cm breed. Gehaktvulling erop spuiten. Dichtvouwen en strijken met ei. Bij de tweede keer strijken met ei de banen met een stompe krabber om de 3 cm door drukken (net niet geheel door) eventueel voorzien van geraspte oude kaas, zadenmixen, en of gekruid paneermeel. Let op: Producten moeten voldoende rust hebben gehad voordat u ze de tweede keer strijkt en bakt (60 min rust).
Bakadvies
30-35 minuten op 220°C
Tip
Garneer de producten na het tweede keer bestrijken eventueel met geraspte oude kaas, zadenmixen en/of gekruid paneermeel.
Meer informatie?