Terug naar alle Inspiratie

Bella Rondella

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg

  • olie met aroma (bijv. knoflook, peper of chili)

  • geraspte oude kaas

  • olijven, zwart en groen

  • cherrytomaten

  • blokjes feta

Bereiding

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 à 2,75 mm en 60 cm breed. De plak bestrijken met een gearomatiseerde olie (knoflook, peper of chilikruiden). Hierna de plak bestrooien met geraspte oude kaas en deze lichtjes aandrukken. Eventueel aanvullen met stukjes gehakte olijven, tomaatstukjes en/of mozzarella. Lichtjes oprollen. Op 3 cm breed afsnijden en op de bakplaat 60 min laten rijzen. Voor het bakken voorzien van wat decoratie (half cherrytomaatje, halve groene en zwarte olijven en blokjes feta).

Bakadvies

18 minuten op 220°C.

Meer informatie?